Interieurontwerp Brabant

Interieurontwerp nodig in Brabant? Maak kennis met Elmi Jansen!

Bent u op zoek naar een interieurontwerper in Brabant? Bij Elmi Jansen bent u in goede handen. Elmi Jansen werkt vanuit Eindhoven als interieurontwerper voornamelijk voor retail, salons, ontmoetingsruimtes, kantoren, sportscholen, horeca en zorginstellingen. En dat voor zowel nieuwbouw als verbouw. De wensen en behoeftes van klanten verschillen per ruimte. Elmi luistert goed naar uw wensen, om zo de vertaalslag te maken naar een sfeervol interieurontwerp op maat. Elmi kijkt goed naar de mogelijkheden van het gebouw en probeert flexibele oplossingen te bieden die makkelijk zijn uit te voeren. Samen met u creëert Elmi een interieur waar u van droomt.

Vrijblijvende afspraak maken Bel: 040 8449748

De werkwijze van de interieuronwerper

Het maakt niet uit of het nu gaat om interieuradvies of een compleet interieurontwerp voor uw niewbouw huis. Elmi’s passie is ontwerpen. Zij werkt graag mee aan een plan dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt en aan al uw eisen voldoet. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kan bij ons op kantoor of bij u aan de keukentafel plaatsvinden. In een uur tijd bespreken we alle wensen die u heeft. Na deze kennismaking wordt er een offerte opgesteld. Wanneer er akkoord is op de offerte voor het interieurontwerp, gaan wij aan de slag met de uitwerking hiervan. We creëren een interieurplan, compleet met 3D interieurontwerp en een moodboard. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Elmi Jansen kan u ook helpen met het realiseren van het interieurplan. Wij beschikken over een groot netwerk van professionele vakmensen. Zij maken meubels op maat en kunnen deze ook vervoeren en plaatsen. Bij Elmi Jansen bent u aan het juiste adres voor zowel particulier als zakelijk interieurontwerp.

Interieurontwerp slaapkamer

Prijzen voor interieurontwerp

Een interieurontwerper inhuren hoeft niet altijd duur te zijn. U blijft altijd de baas over uw budget. Wij maken op basis van uw vraagstukken en gewenste resultaat een prijsindicatie, zodat u tijdig weet welke kosten u te wachten staan. We overleggen met u de mogelijkheden op basis van uw budget, zodat uiteindelijk het verwachte plaatje voor u klopt. Bij ons is interieurontwerp al mogelijk vanaf €395,-.

Laatste details interieurontwerp

Elmi heeft inmiddels diverse projecten opgeleverd, zowel particulier als zakelijk, en hiermee veel klanten meer dan tevreden gesteld. Op onze website kunt u de lovende recensies lezen en wellicht inspiratie opdoen. Plaatsen waar wij projecten op basis van ons interieurontwerp hebben opgeleverd variëren van Brabant tot aan Limburg, waaronder:

 • Best
 • Eersel
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Vught
 • Waalre
 • Weert

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748