Zakelijk

 

 

een Passend ontwerp
voor uw bedrijf

Is de inrichting van uw bedrijfsruimte, winkel of salon toe aan vernieuwing? Wilt u meer opvallen en uw bedrijf goed op de markt zetten?  Elmi kan u daar zeker in helpen. Tenslotte is de eerste indruk van uw klant het belangrijkste voor een succesvolle, toekomstige samenwerking! Tijdens het ontwerpen wordt er gekeken naar de  juiste routing, en wordt de ruimte zo functioneel mogelijk ingedeeld. Door middel van de juiste kleuren en stijl wordt uw bedrijf goed op de kaart gezet.  In het ontwerpproces kunnen we ook het ontwerp maken van uw balie, koffiecorner, kastenwanden tot de complete inrichting van stoelen tot verlichting. In samenwerking met professionele vakmensen kunnen we uw bedrijf compleet omtoveren. Bent u toe aan vernieuwing? Neem dan contact op met Elmi.

Samen met Mirella Mesu is Elmi een nieuw bedrijf Duotone Interior Concepts gestart. Wij ontwerpen zakelijke interieurs voor bedrijven, kantoren, horeca, zorg en overheid. Voor meer informatie klik op www.duotone-interior.nl 

 

Bedrijfsruimte huren of kopen in omgeving van Eindhoven?

Op zoek naar een interieurontwerp voor je bedrijf?

Hulp nodig bij de inrichting kantoor Eindhoven. Bel 040 8449748

Neem contact op met ons

Kantoren

Het is belangrijk voor uw bedrijf dat het interieur past bij uw visie. Ook uw werknemers zullen beter presteren in fijne werkomgeving die voldoet aan alle ergonomische eisen. U kunt bij ons terecht van ontwerp tot complete uitvoering.

Referentie: Revalis Den Bosch - PGO Support Utrecht

Retail

Wilt u ook een mooi ontwerp voor uw exclusieve zaak. Wij bedenken graag een concept voor uw bedrijf en denken mee om uw verkoop te vergroten. Uw bedrijf met een passend interieur.

Referentie: Hoogenboom Men te Nijmegen

Ontmoetingsruimte

De eerste indruk van uw klanten is zeer belangrijk. Wij denken graag met u mee aan een mooie entree/ontmoetingsruimte voor uw bedrijf zodat klanten u niet snel zullen vergeten.

Referentie: AFA Dispensing te Helmond

Salons

Het interieur is belangrijk voor de juiste sfeer in uw salon. Door gebruik te maken van de juiste materialen en kleuren kunnen we een passende sfeer creëren zodat uw klanten kunnen genieten van de behandelingen

Referentie: Beautymasters te Eindhoven

Sport

Wilt u een persoonlijke sfeer creëren en wilt u anders zijn dan alle andere in uw branche. Wij denken graag mee aan de juiste sfeer voor uw sportschool

Referentie: Circles te Waalre

Horeca

Een sfeervol restaurant en bar is voor iedere horeca ondernemer belangrijk. De naam, gerechten maar ook het interieur moet helemaal passend zijn. Wij ontwerpen graag voor u de juiste sfeer voor uw restaurant.

Referentie: Ambacht eten en drinken te Best

Bedrijfsruimte huren of kopen in omgeving van Eindhoven?

Op zoek naar een interieurontwerp voor je bedrijf?

Hulp nodig bij de inrichting kantoor Eindhoven. Bel 040 8449748

Neem contact op met ons

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748