Particulier

INTERIEURADVIES EINDHOVEN EN OMGEVING

Op zoek naar een andere sfeer, indeling of kleur? Dan helpen wij je graag met een interieuradvies op maat omdat je het totaal anders wil. Of wil je een huis gaan bouwen en wil je hulp vanaf het begin zodat je de juiste keuzes maakt. Dan ben je bij Elmi Interieurontwerp en meubelontwerp aan het juiste adres.

Of het nu gaat om interieuradvies of een compleet interieurontwerp. Onze passie is ontwerpen, creëren en meedenken naar een plan wat geheel past op jou eisen en wensen.

Ik wil graag interieuradvies

Eerste gesprek: Vrijblijvende Kennismaking

Het eerste gesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor is geheel vrijblijvend. In een uurtje bespreken we al jou eisen en wensen. Na het eerste gesprek hebben wij een goed beeld hoe we jou kunnen helpen. Wij als interieurontwerpers denken heel graag met je mee! Het liefst al vanaf het begin om de juiste keuzes te maken. Wil je graag een afspraak mail of bel naar Elmi 040 8449748

 

Tweede gesprek: Interieuradvies op maat

Alle wensen hebben we in onze kennismaking besproken. Na het akkoord van de offerte voor het interieuradvies particulier in Eindhoven en omgeving. Starten wij met het uitwerken van het interieurplan. Wij als interieurontwerpers ontwerpen in 3D en maken voor jou een compleet 3D interieurontwerp met een persoonlijk moodboard. Alle kleuren en materialen komen hier heel goed in uit en je krijgt dan een heel goed beeld van onze visie op jou interieur.

 

rEALISATIE inTERIEURADVIES eINDHOVEN EN OMGEVING

Wij van Elmi interieur en meubelontwerp werken uitsluitend met professionele vakmensen waar kwaliteit voorop staat. Hoe leuk is het om het complete 3D interieurontwerp tot leven te zien komen in één van de werkplaatsen van de vakmensen. Meubelontwerp op maat, meubel op maat. Daarvoor ben je bij Elmi aan het juiste adres 

 

Kosten interieuradvies op maat

Interieuradvies Eindhoven en omgeving. Een interieuradvies op maat geeft aan dat de kosten gebaseerd zijn op je persoonlijke wensen. Alles is mogelijk en elke situatie is uniek! Interieuradvies kan al vanaf €395,- Wacht niet! Wij helpen je graag! 

Maak hier je vrijblijvende afspraak

Op zoek naar interieuradvies Eindhoven en omgeving?

Op zoek naar meubelontwerp op maat?

Bel Elmi 040 8449748

 

Hieronder vind je een voorbeeld van een 3D interieurontwerp

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748