Interieurarchitectuur Eindhoven

 

Welkom op de website van Elmi Interieur en meubelontwerp! Ik ben Elmi Jansen gepassioneerd interieurontwerpster. Na een technische opleiding op het gebied van interieur en meubel ben ik in 2008 afgestudeerd aan de KHM Katholieke Hogeschool Mechelen. Na mijn studie heb ik bij diverse gerenommeerde interieurarchitectenbureaus en meubelmakerijen mijn kennis opgedaan. Mijn passie was altijd om een eigen bedrijf te starten. In 2013 starte ik met mijn eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag maken we prachtige interieurs voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

 

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak.

Ontwerpen van interieurs is mijn grootste passie.

Of het nu gaat om een meubelontwerp of om een complete restyling van jouw interieur. Ieder ontwerp is uniek en wordt geheel ontworpen volgens de individuele wensen van jou als klant. Uiteenlopend van klassieke tot moderne elementen, die hun waarde hebben bewezen in een tijdloos en sfeervol ontwerp. Tijdens het ontwerpen bekijken en bespreken we samen de functionaliteit van de desbetreffende ruimte. Met de juiste materialen creëer ik een ruimte met stijl, die jouw verwachtingen compleet zullen overtreffen.

Jouw huis is jouw basis. Dat moet voor jou voelen als een echt thuis. We starten met het maken van een goede indeling van de woning, jouw nieuwe leefomgeving. Elke familie of persoon heeft een eigen leefgewoonte en dat vraagt om een functionele maar ook persoonlijke indeling welke past bij jouw wensen. Ben jij benieuwd naar een interieur op maat? Neem dan contact met mij op. Bel of app naar 040 8449748

Om een voorbeeld te noemen. Je hebt een nieuw huis gekocht. De inrichting is gedateerd. Je wilt hiervan een stijlvolle woning maken helemaal volgens alle trends van nu. Een mooie basis en deze aanvullen met accessoires.

Of zijn er misschien ruimtes die niet gezellig of minder praktisch zijn? Samen bekijken we de mogelijkheden om een ruimte anders in te delen. Misschien een wand weg te breken of een extra wand te laten plaatsen om een ruimte meer te laten leven. 

 

Innovatie

Helemaal nieuw is het inmeten van de woning of bedrijfspand met een online tool. Na het inmeten van de woning of pand, installeer je de app op je mobiele telefoon. Je kunt dan door je alle ruimten  lopen en exact de maten bekijken. Deze nieuwe technologie maakt dat je altijd exact het juiste aantal bouwmaterialen geleverd krijgt, maar ook dat je gordijnen en je keuken exact op maat zijn. Wil je hierover meer informatie? Ik drink graag een kop koffie met je en informeer je over deze mogelijkheid. Neem contact op of bel 040 8449748

Ik wil graag meer informatie

Particulier:

Wil je graag jou droomhuis beleven vóór dat je gaat verbouwen of bouwen? Wij kunnen je vanaf het begin adviseren. Al onze ontwerpen maken wij geheel in 3D en dat zorgt ervoor dat je een goede indruk krijgt voordat je gaat verbouwen of bouwen. 

 

Zakelijk

Voor zakelijke projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij al vele bedrijven voorzien van een nieuw interieur. Is jou bedrijf ook toe aan vernieuwing en wil je jou ID doorvoeren in het interieur, dan denken wij graag met je mee. Van kantoren tot aan restaurants niets is voor ons te gek! Een goed doordacht ontwerp is zeer waardevol voor jou maar ook voor jou werknemers en klanten. 

 

Ik wil graag eens van gedachten wisselen.

 

Interieurarchitectuur Eindhoven

Wat valt er allemaal onder onze diensten.

  • Meubelontwerp
  • Keukenontwerp 
  • Indelingsplattegronden
  • 3D Interieurontwerpen
  • Materiaal en kleuradvies
  • Lichtplan
  • Styling
  • Project management bij renovatie en nieuwbouw
  • Aankoopbegeleiding bij meubilair, verlichting en decoratie
  • Begeleiding in aankleding zoals stoffering, vloer-, en wandafwerking

WAT VINDT ELMI BELANGRIJK?

Het belangrijkste vind ik dat je je thuis voelt. Of het nu om je woning, appartement, kantoor of werkplek gaat.  Daarnaast vind ik kwaliteit erg belangrijk. Samen met diverse leveranciers en vakmensen kunnen alle projecten met hoge kwaliteit gerealiseerd worden. Daarbij houden we rekening met jouw budget! Wil je een kijkje nemen in één van de showrooms maak dan een afspraak. Neem contact op of bel 040 8449748 


EINDHOVEN INTERIEURPROFESSIONALS | NETWERK

Samen met Mirella organiseren wij het netwerk Eindhoven Interieurprofessionals. Dit netwerk is speciaal voor alle professionele vakmensen op het gebied van interieur uit de omgeving van Eindhoven. Wij vinden samenwerken de zeer belangrijk ook om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een woning of een ruimte waar je geen raad mee weet. Ik kan een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748