Recensies

Super service! Ons kantoor is een fijne warme werkruimte geworden zoals wij voor ogen hadden!

 

Cathy Kool PGO Support

Ontwerp bedrijfspand Revalis 

Totaal Kantoorinrichting betekent ook letterlijk "Totaal Kantoorinrichting" met ontwerp van Elmi. Met een voorbereidingstijd van slechts 1 maand voor start van ons project en een doorloop van slechts twee maanden heeft Totaal Kantoorinrichting het nieuwe bedrijfspand van Revalis (1900 m2) volledig voorzien van nieuwe vloerbedekking, herinrichting van de kantoren, schilderwerken, lichtplan en kantoormeubelen en nog veel meer. Ook de service is top! Een echte aanrader voor projectinrichting!

Alex Loos Revalis.

Kast onder trap

Kast onder trap

Professioneel!
Communicatie was perfect, na opdracht is ze regelmatig komen kijken totdat alles af was. Heeft vele connecties in het wereldje van uitvoerende bedrijven. Prijs /kwaliteit stond uiteraard voorop en zijn zeer tevreden geweest over haar werk.
Familie van Beek

Compleet interieur

Elmi heeft voor ons de hele meubels voor de benedenverdieping ontworpen en zorg gedragen voor realisatie. TOP, aanbeveling voor iedereen!
Heer Bukkems

Ambacht eten en drinken Best

Ambacht eten en drinken te Best

Pittig ding en creatief meedenkend
Belangrijk voor mijn bedrijf  is dat je de ideeën meteen aanvoelt en ook kunt vertalen in het ontwerp. Dat heeft ze bij onze eerste samenwerking perfect gedaan , nogmaals de complimenten, de opdrachtgever was ook meteen zeer te spreken en dus word het een opdracht . Heer Linders

Compleet interieurontwerp

Wij hebben een fantastische samenwerking gehad met Elmi,ze heeft voor ons een prachtige kast op maat gemaakt voor de huiskamer,badkamermeubel en tv meubel. En eetkamertafel & salontafels. Alles heel na onze wens en samen het ontwerp door gesproken.Ik kan Elmi iedereen aanbevelen,een vakvrouw. Familie Kool

Ontwerp haard

Elmi is een prettig persoon om mee samen te werken. Vakkundig en professioneel wat in het vak van interieurarchitectuur- en ontwerp erg belangrijk is. Een aanrader! Mevrouw Weijs

keukenontwerp eindhoven

Compleet interieurontwerp met keuken

Elmi heeft voor mij een nieuwe keuken ontworpen en een bureaumeubel met kast. Na het ontwerp heeft ze de uitvoering met een interieurbouwer begeleid. Alles op een professionele, prettige manier. Ze liet mij alle ruimte om mijn eigen ideeën in te brengen en voegde daar haar expertise aan toe om er iets prachtigs van te maken. Zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking. “Elmi heeft ons geholpen met het verkopen van ons appartement. We wisten niet goed hoe we het verkoop aantrekkelijk moesten maken. Ze heeft ons goed geadviseerd ook met het aanschaffen van nieuwe meubelen. Wij zijn echt tevreden. bedankt Elmi! Familie Blok

Compleet interieurontwerp

Voor de inrichting van ons nieuwe huis hebben we de hulp van Elmi ingeschakeld. Dat is ons prima bevallen en de kosten daarvan verdien je makkelijk terug wanneer je via Elmi meubels en/of aanschaft.Bovendien neemt ze je ook een boel zorgen uit handen.Je vertelt wat je smaak is en geeft aan wat je mooi vindt, dan komt Elmi met kleuradviezen, voorbeelden van meubels en materialen en schetsen van indeling van de ruimtes en ontwerpen van keuken en badkamer. In een paar stappen kom je dan tot een uiteindelijke keuze. Elmi kent ambachtelijke meubelmakers die onze tafels helemaal naar onze wensen hebben gemaakt.Ook de keuken en badkamer zijn door vaklieden gerealiseerd. Al met al zijn wij zeer tevreden met en trots op het eindresultaat, wij zullen hier nog lang van genieten! Familie van Groesen-Jansen

Vakantiewoning 

We hebben een vakantiehuis in Cadzand-Bad en ik was op zoek naar iemand die voor ons een buiten- overkapping kon ontwerpen met een aantal wensen daarin verwezenlijkt.Daarnaast wilden we ook graag in de woonkamer een gashaard laten ontwerpen die meerwaarde biedt aan de zithoek.Ik zocht dus iemand die zowel een bouwkundige tekening als een interieur kon ontwerpen.

De reden dat ik Elmi heb benaderd is dat ik haar kende via een bedrijf waar zij in het verleden gewerkt heeft. Daar heb ik gezien dat zij hele mooie ontwerpen maakt.Nadat wij onze wensen kenbaar gemaakt hadden heeft Elmi op een prachtige realistische wijze tot op detail ons vakantiehuis m.b.v. een 3D tekening vanuit diverse invalshoeken/perspectieven in beeld gebracht. Het is alsof je naar een foto kijkt zo gedetailleerd is alles in beeld gebracht.

Daarbij heeft ze diverse overkappingen op verschillende manieren ontworpen, onder andere met en zonder lichtstraat, met schuin- en platdak etc.

Ook de balkenconstructie heeft ze op diverse manieren weergegeven. Uiteindelijk hebben we op basis van meerdere tekeningen dus een weloverwogen keuze kunnen maken. Een keuze die voor ons gevoel het beste paste bij de sfeer en karakteristiek van ons vakantiehuis. Ook de gashaard heeft ze op diverse manieren in beeld gebracht. Ze werkt samen met gerenommeerde bedrijven en naast de ontwerpen adviseert ze ook waar en welke haard we het beste zouden kunnen kopen.

Het was zeer prettig samenwerken met Elmi om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.Ze neemt de tijd voor je, draagt goede ideeën aan maar luistert ook goed naar onze wensen en verwerkt deze zoals wij ze bedoelen. 

Ze doet er alles aan om tot een goed en bevredigend resultaat te komen. Ik heb haar heel vaak gebeld om kleine details aan te passen en kreeg altijd snel een reactie en werden tekeningen direct aangepast. Dit hebben we enorm weten te waarderen. 

Op basis van de tekeningen zijn de plannen voor de overkapping en gashaard vanuit het park goedgekeurd.De aannemer heeft de tekening gebruikt voor het maken van de overkapping en op deze manier was het ook voor hem zeer duidelijk tot in de kleine details wat er gebouwd diende te worden.

We zijn daarom uitermate tevreden over de manier en wijze waarop Elmi de overkapping en de gashaard ontworpen heeft en we zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. 

Daarom willen wij Elmi Jansen graag aanbevelen als interieur en bouwkundig ontwerpster. Familie Lamberts

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748