Elmi Interieurontwerp

 

Ik ben Elmi Jansen gepassioneerd interieurontwerpster met meer dan 10 jaar ervaring. Na een technische opleiding op het gebied van interieur en meubel ben ik in 2008 afgestudeerd aan de KHM Katholieke Hogeschool Mechelen. Na mijn studie heb ik bij diverse gerenommeerde interieurarchitectenbureaus en meubelmakerijen mijn kennis opgedaan. Mijn passie was altijd om een eigen bedrijf te starten. In 2013 startte ik met mijn eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag maken we prachtige interieurs voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Samen met een team van professionals ontwerpen en realiseren wij interieurs voor bedrijven, de hospitality branche en woonhuizen. Onze expertise is het ontwerpen van de ruimte waarbij jouw gasten, werknemer en of klanten zich thuis voelen in een op maat bedacht interieur. Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij zijn sterk in adviseren, ontwerpen, begeleiden en realiseren van complete interieurs!

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak.

Ontwerpen van interieurs is onze grootste passie.

Ondertussen hebben we al vele projecten gedaan waaronder kleine adviezen tot grote turnkey projecten. Wij dragen zorg voor de restyling en of verbouwing van jouw woon of werkomgeving. Vanaf de eerste schetsen tot de realisatie ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ben jij benieuwd naar een interieur op maat? Neem dan contact met mij op. Bel of app naar 040 8449748

 

Ik wil graag meer informatie


EINDHOVEN INTERIEURPROFESSIONALS | NETWERK

Samen met Mirella organiseren wij het netwerk Eindhoven Interieurprofessionals. Dit netwerk is speciaal voor alle professionele vakmensen op het gebied van interieur uit de omgeving van Eindhoven. Wij vinden samenwerken de zeer belangrijk ook om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748