Interieurblogs

9/14/2019 interieurtips interieur trends restaurant interieur trends hotel

Interieur trends restaurant en hotel 2020 - Interieurtips voor horeca

Interieur trends restaurant en hotel 2020 in dit artikel lees je alles over de nieuwe trends voor restaurants en hotels.
8/5/2019

Complete kantoorinrichting

n opdracht van Totaalkantoorinrichting hebben we voor Sin Wah Foods het ontwerp mogen maken voor de complete kantoorinrichting. Het kantoorpand dateerde uit 2005 en was hard toe aan een nieuwe look. Alle ruimtes waren klein en er was totaal geen ruimtelijke sfeer.
2/18/2019

Interieuradvies Eindhoven en omgeving

Interieuradvies Eindhoven en omgeving. Op zoek naar interieuradvies op maat in de regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
2/14/2019 Bedrijfsruimte Eindhoven huren kopen

Bedrijfsruimte huren in omgeving Eindhoven

Bedrijfsruimte huren in omgeving Eindhoven of kopen in omgeving van Eindhoven. Wij denken graag met je mee van ontwerp tot uitvoering.
2/5/2019 Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven

Interieurontwerp bedrijven en kantoren. Afgelopen jaar zijn we heel druk bezig geweest met een compleet interieurontwerp voor een bedrijfspand van 6 verdiepingen. De realisatie is in volle gang! Binnenkort meer foto's van dit geweldige project.
2/5/2019 Kantoorontwerp Eindhoven Kantoorinrichting

Kantoorontwerp Eindhoven | Kantoorinrichting

Kantoorontwerp Eindhoven | Kantoorinrichting Afgelopen jaar hebben we een compleet interieurontwerp mogen maken voor Sin Wah Foods in Eindhoven. De traditionele kantoren en entree worden compleet verbouwd door Totaalkantoorinrichting.

Waarmee kan ik je helpen?

Heb jij een ruimte waar je geen raad mee weet. Wij kunnen een exclusief ontwerp maken en advies geven precies volgens jouw wensen. Als interieurdesigner let ik op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie die het geheel afmaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak 040 8449748